ענבל נחמיאס, קורס עיצוב במרחב העירוני, המכון הטכנולוגי חולון

פרוייקט שמטרתו לגשר ולקשר בין התרבויות השונות בעיר בת-ים ע''י חשיפת התושבים לתרבויות הבישול המגוונות ועשביי התיבול בפרט.

תוצר סופי

מגוון מוצרים המותאמים כל אחד בצורה אינדיבידואלית למיקום שונה במרחב השכונה. 
בעיצוב כל מוצר נלקחו בחשבון פרמטרים דומים אך קיבלו טיפול אחר: מיקום, חומרים בסביבה הקרובה, גודל, גובה, פני שטח, חומריות משתנה ועוד. 


על כל מוצר ישנו טסקט המסביר מה שתול באדנית, מה השימושים הנפוצים של התבלין ומתכונים מומלצים.
כמו כן ישנו ברקוד לכל מוצר אותו ניתן לסרוק ולקבל מידע נוסף.
לדוגמא: 


מוצרים ע"פ חלוקה קטגורית של מאפיינים:
אדניות לריהוט רחוב:


מוצר ש'מתלבש' על המעקה




אדנית לספל רחוב. האדנית מעוצבת כך שיש לה בצדדים ידיות הישענות לידיים כשנחים.




צמחיית גרילה: צמחייה שצומחת בצורה ספונטנית ולא מוכוונת ע''י שתילה או נטיעה. צמחיית פרא.

לצד ארון חשמל:


בין חריצים במדרכה: